0 Увійти Реєстрація
Кошик
Всього:
0 грн.
Графік роботи: пн.-пт. -09:00-18:00; сб.-нд. -вихідний

З чим носити вишиванку?

Бажаєте дізнатись, з чим носити вишиванку? Це стильне сучасне вбрання на історичний лад, яке допоможе створити оригінальний образ. В цій статті ви дізнаєтесь, з яким одягом найкраще поєднуються чоловічі та жіночі вишиті сорочки та де їх придбати недорого і з доставкою по Україні.

З чим носити чоловічу вишиванку?

Український народний одяг може бути сучасним та модним. Нещодавно вишиванки були в тренді серед світових дизайнерів та було створено багато колекцій в традиційному стилі. Чоловічі вишиті сорочки виглядають дуже ошатно та елегантно, особливо, коли ви знаєте з якими речами їх поєднувати.

З чим носити чоловічу вишиванку

Ми пропонуємо вам декілька варіантів модних образів:

  1. Офісний стиль. Вишиванка пасує до ділових класичних костюмів. Вона допоможе вам створити елегантний образ, але при цьому ви не будете виглядати занадто суворо. Однак радимо вдягати під піджак фасони із високим комірцем та з невеличким вирізом, який можна зав’язати міцно мотузком, щоб не порушувати дресс-код.
  2. Молодіжний. Вишита сорочка дуже гарно виглядає під прості джинси, які є в кожному гардеробі. Це можуть бути вузькі до низу моделі або звичайна класика – що вам більш до вподоби. Сорочка може бути як літньою із коротким рукавом, так й з довгим, якщо ви придбали річ на прохолодну погоду. Також ідеально пасує до жилетки, куртки-косухи чи джинсового лепня.

Перейдемо до аксесуарів. Сама по собі вишиванка вже додасть вашому образу «родзинки» та приверне увагу оточення. Якщо ви обрали сорочку із довгими рукавами, то можете доповнити річ запонками. Вони повинні гармоніювати із кольором вишивки. Найбільш вдалим вибором будуть екземпляри в срібному кольорі. Такий аксесуар додасть елегантності й підкреслить ваш смак. Рекомендовано вдягати запонки до костюма разом із піджаком.

З чим носити жіночу вишиванку?

Жінки завжди бажають бути у центрі уваги, тому етнічний український одяг, а саме розшита візерунками сорочка допоможе створити дійсно трендовий образ. У дівчат вибір речей, з чим одягнути вишиванку більш різноманітний, ніж у чоловіків. Найбільш популярні варіанти:

  • з джинсами-скінні чи бойфрендами;
  • спідницями-сонце або «олівець»;
  • шортами чи бриджами;
  • ​комбінезонами.

Жіночі варіанти вишиванок можуть бути у вигляді блузи або туніки. Перший варіант більш універсальний й підійде під більшість речей у вашому гардеробі. Наприклад, вишита етнічним орнаментом блузка доповнить ваш діловий костюм чи стане особливою «родзинкою», якщо ви збираєтесь на побачення та бажаєте вдягнути щось романтичне. Туніка підходить як струнким жінкам, що маюсь розмір ХS або S, так й пишним дівчаткам plus-size. Вона пасує до джинсів чи легінсів.

З чим носити жіночу вишиванку

Джинси-скінні підкреслять струнку фігуру та гарно виглядають разом із розшитою сорочкою. Вишиванку ви можете купити як із глибоким вирізом, так із високим комірцем. Рукава можуть бути вузькими або пишними з об’ємними буфами. Бойфренди можна поєднувати із прямими фасонами блузок, щоб створити граний силует.

Найбільш спокусливий образ, коли ви одягаєте широку вишиванку разом із шортами. Такий ансамбль підійде молодим дівчатам, які збираються на побачення чи на прогулянку із друзями. Сорочку можна заправити, якщо ви вибрали низ із високою талією або носити навипуск – як вам буде зручно. Гарно виглядає в тандемі із босоніжками, сандаліями на низькій підошві або із модними літніми півчобітками.

Комбінезони також на вершині моди, особливо котонові та вельветові моделі. Низ може йти спідницею або штанами. Вишиванка дуже гарно впишеться в образ та додасть вам шику. Наверх можна вдягти жакет чи шкіряну куртку, якщо на вулиці досить прохолодно. До такого образу пасують практичні черевики-лофери або туфлі на високих підборах.

На теплу весну або спекотне літо підійде тандем: вишиванка із коротким рукавом та спідниця-сонце із шифону або дайвінгу. Разом вони виглядають стильно й романтично. Аксесуаром може виступати обідок на голову зі штучними квітами або масивні сережки чи кліпси червоного кольору, щоб ви виглядали справжньою українкою.

Де придбати стильний етнічний одяг?

В інтернет-магазині «Вишиваночка» ви можете придбати недорого сучасний етнічний український одяг. Ми пропонуємо велику колекцію жіночих,  чоловічих та дитячих сорочок із натуральних тканин за самими привабливими цінами.

З чим носити вишиванку

Купити речі на нашому сайті ви можете лише в один клік в режимі онлайн. Ми пропонуємо зручні способи оплати товару. Доставка здійснюється по всій території України поштовими службами.

Залишились питання? Тоді дзвоніть нам через телефон або залиште свої контактні дані для зворотного зв’язку.

Чекаємо на ваші звернення вже сьогодні!

Ви підписані
на новини та акції!
Увага

Графік роботи магазина
«Вишиваночка» у
святкові дні:

07.03.2017
з 9-00 до 16-00;

08.03.2017 - вихідний;

З повагою,
команда м. Вышивночка

Замовити зворотній дзвінок
Залиште свій номер телефону, і наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом
Ваш запит
відправлено!
Таблиця розмірів
Дані зазаначені в сантиметрах
Дякуємо
за ваш відгук !
Реєстрація
Увійти