0 Увійти Реєстрація
Кошик
Всього:
0 грн.
Графік роботи: пн.-пт. -09:00-18:00; сб.-нд. -вихідний

День вишиванки в 2019 році

День вишиванки в 2019 році – це дуже символічне свято, яке не є офіційним, але цю дату дуже шанує сучасна молодь. Будуть проводитись урочисті концерти, флешмоби та святкова хода в підтримку української культури. Тому не пропустіть цю подію та обов’язково візьміть участь.

Коли святкуємо в цьому році?

Отже, коли день вишиванки у 2019 році? Це свято не має постійної дати, його відмічають в третій четвер травня кожного року. В цей раз одягати національне вбрання українці будуть 16.05.2019.

Урочиста хода у вишиванках буде відбуватись не лише на території України. Багато українців, які проживають за кордоном, вдягнуть вишиті сорочки, щоб підтримати свої національні традиції та зберегти культурну спадщину й познайомити з українською історією мешканців інших країн.

У святковий четвер всі охочі вдягають вишиванки на роботу та навчання. Цим вони підкреслюють свою єдність й вшановують українські традиції.

День вишиванки в 2019 році — фото інтернет-магазин Вишиваночка

Де можна придбати вишиванку на свято?

Якщо ви бажаєте відсвяткувати день вишиванки у 2019 році, то вам обов’язково знадобиться вишита сорочка, блуза чи плаття. Все необхідне ви зможете придбати на сайті інтернет-магазину «Вишиваночка». Ми пропонуємо покупцям великий вибір одягу в українському національному стилі. У нас ви зможете придбати:

  • вишиванки для всієї сім’ї;
  • вишиті блузки;
  • плаття з різноманітною вишивкою;
  • аксесуари.

Також у нас ви зможете зробити індивідуальне замовлення на вишиванку. Наші майстрині пошиють вбрання з натуральної тканини та прикрасять його вишивкою ручної роботи. Малюнок та візерунки на ваш вибір.

Зробити покупку ви можете в режимі онлайн. Оплатити замовлення можна двома способами: готівкою або безготівковим розрахунком за допомогою банківської картки. Доставлення діє по всій території України.

Залишились питання? Телефонуйте нашим менеджерам через телефон. Вам допоможуть підібрати потрібний розмір та, якщо треба, оформлять замовлення. Всі наші контакти та режим роботи вказані на сайті.

Чекаємо на ваші звернення вже сьогодні!

Ви підписані
на новини та акції!
Увага

Графік роботи магазина
«Вишиваночка» у
святкові дні:

07.03.2017
з 9-00 до 16-00;

08.03.2017 - вихідний;

З повагою,
команда м. Вышивночка

Замовити зворотній дзвінок
Залиште свій номер телефону, і наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом
Ваш запит
відправлено!
Таблиця розмірів
Дані зазаначені в сантиметрах
Дякуємо
за ваш відгук !
Реєстрація
Увійти