0 Увійти Реєстрація
Кошик
Всього:
0 грн.
Графік роботи: пн.-пт. -09:00-18:00; сб.-нд. -вихідний

Як обрати вишиванку

Українська вишиванка вже давно перестала бути для нас вбранням що одягається 2-3 рази на рік. Вишитий одяг – це вже світовий тренд. А декілька таких речей в гардеробі – це, скоріше, норма ніж виключення. Якщо ж Ви також полюбляєте одягати вишитий одяг на різні заходи, Вам неодмінно слід прислухатися до наших порад щодо того, як обрати вишиванку.

Обираємо розмір вишиванки

До якої події Ви б не підбирали свій образ, перш за все, слід визначитися з розміром. Особливо це актуально коли приглянулась річ в інтернет – магазині, зокрема у «Вишиваночка.ua». Вибір речей у мережі розширює можливості пошуку і економить Ваш час. Кожен виробник може мати свої особливості пошиття, розмірних параметрів, тому краще виміряти себе ще раз. Як правильно це зробити читайте у статті на нашому сайті «Як зняти мірки». Коли ж усі заміри зроблені, зверніть увагу на розмірну таблицю що присутня для кожної моделі на нашому сайті. Зверніть увагу, що не слід орієнтуватися за мірками одягу який Ви носите, таких, як футболки, светри чи одяг що застібається на ґудзики чи щільно облягають фігуру, оскільки вишиванка здебільшого одягається через голову і повинна мати декілька додаткових сантиметрів на вільне облягання.

Обираємо фасон вбрання

Кожен з нас унікальний і не всі вписуються у стандартні розміри. В такому випадку слід врахувати особливості фігури та якого візуального ефекту Ви хочете досягти. Звісно, що стосується жінок, то кожна пані прагне приховати недоліки фігури і підкреслити кращі сторони. У наших пращурів існувало чимало особливих технік пошиття, окремою особливістю були пишні широкі рукави та великий виріз спереду на грудях, зібрана тканина біля горловини. Більшість вишитих жіночих сорочок як тепер так і у стародавніх зразках шилися способом, коли рукав викроювався разом з плечової частиною переду і спинки виробу. Сорочки пошиті таким чином є ідеальним варіантм для жінок, у яких плечі є вужчі чи ширші від стандарту. Проте слід звернути увагу, що такий крій, особливо із зібраною біля горловини тканиною, надає об`єм. Жінки ж, що хочуть виглядати стрункіше, доречно обрати модель де рукави викроєні від плеча. Якщо ж обираєте сукню, туніку, то варто прислухатися до загальних порад дизайнерів щодо вибору одягу: широкі рукави, об’ємні, пишні речі, рясні спідниці додають розмірів вашій фігурі, а довгі сукні візуально роблять стрункішими. Тому тендітні леді можуть обрати й для себе речі за цим принципом. На нашому сайті присутні прекрасні сукні вільного крою, з вишивкою що створює об`єм, а також приталені речі що підкреслять вашу фігуру, сукні з широкими спідницями та рукавами, що зрівноважать стегна та груди.

Чоловікам з нестандарною фігурою теж не просто ідеально підібрати сорочку, як може здатися на перший погляд. Якщо не можете визначитися з розміром по таблиці відносно довжини рукава, ширини плечей, то краще орієнтуватися по універсальному показнику для вишиванки - обхвату грудей. Якщо ж Ви підбираєте сорочку для офіційних заходів, під костюм, то у нас присутні сучасні моделі на ґудзиках, що підбирається аналогічно стандартній чоловічій сорочці.

На сьогоднішній день український споживач може розгубитися серед різноманітного асортименту, що пропонує сучасний ринок. Спектр цін також може здивувати - чому, для прикладу, виріб ручної роботи коштує дешевше за машинну вишивку. Звичайно основна причина – це якість матеріалів. Для виготовлення сорочок використовуються такі види тканин: лляна, бавовняна, домоткане полотно, батист, а також тканини з вмістом синтетичних та натуральних додатків. Вишивки ручної роботи завжди цінуються дорожче аналогічної роботи виконаною машинною вишивкою. Проте машинна вишиванка зі складним візерунком, великою кількістю кольорів, складним кроєм можуть вартувати дорожче за рахунок використання більшої кількості ниток, тканини і техніки виконання. Доступним варіантом вишиванок є так звані «нашиванки», де тканий узор нашивається на готову сорочку. Така сорочка є прекрасним варіантом для повсякденного одягу чи для дітей, які так швидко ростуть.

Важливим критерієм вибору є куди саме Ви будете одягати вишиванку. Для повсякденного одягу слід придбати вишиванку з натуральних тканин, простого крою, щоб можна було вільно займатися своїми справами. На святкові події можуть бути бісерні речі, сукні та вишиванки нестандартного крою, поєднання різних видів тканин, вишиванки білим по булому. Можна також підібрати крій та узор за власними уподобаннями. Індивідуальний пошив можливий також і у нашому магазині.

Багато людей надають перевагу традиційному крою сорочки та візерункам з символічним значенням. З часом українська вишиванка від традиційних узорів, способів крою поступово трансформувалася у сучасні ідеї, візерунки та техніки. Тому у магазині Вишиваночка.ua Ви знайдете вироби як від традиційних вишиванок, так і до сучасних дизайнерських речей.

Ви підписані
на новини та акції!
Увага

Графік роботи магазина
«Вишиваночка» у
святкові дні:

07.03.2017
з 9-00 до 16-00;

08.03.2017 - вихідний;

З повагою,
команда м. Вышивночка

Замовити зворотній дзвінок
Залиште свій номер телефону, і наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом
Ваш запит
відправлено!
Таблиця розмірів
Дані зазаначені в сантиметрах
Дякуємо
за ваш відгук !
Реєстрація
Увійти