0 Увійти Реєстрація
Кошик
Всього:
0 грн.
Графік роботи: пн.-пт. -09:00-18:00; сб.-нд. -вихідний

Українські спідниці

Всім відомо, що українські жінки славляться своєю красою та вмінням гарно і стильно одягатись. І як би не змінювалась мода, спідниці завжди будуть одним із головних елементів жіночого гардероба. Така річ задає ключовий тон створеному образу та вигідно підкреслює смак своєї власниці. Придбати українські спідниці в етнічному стилі пропонує інтернет-магазин «Вишиваночка». В нашому каталозі представлений широкий вибір моделей, серед яких будь-яка представниця прекрасної статі зможе знайти відповідний виріб. Кожна річ зроблена найкращими українськими майстрами, які змогли вдало поєднати вікові традиції з актуальними тенденціями сучасності.

Високоякісні етнічні спідниці в асортименті

Українські спідниці​Для українок спідниці в національному стилі це досить зручна річ, яку носили ще в давні часи. Сьогодні це вбрання дещо змінилось та прийняло риси, притаманні сучасному стилю життя. В наші дні дуже рідко можна побачити спідниці та плахти, які носили наші предки, але сучасні варіації на їх тему дуже вражають. Кожна представлена в каталозі модель гарантовано займе гідне місце в гардеробі будь-якої модниці. Вартість виробів залежить від таких факторів:

  • тканина (шерсть, льон, бавовна);
  • тип вишивки (ручна або машинна);
  • наявність декоративних прикрас, стрічок та мережок.

Вироби відрізняються один від одного пошиттям, формою та довжиною. Ідеально підходять як для урочистих заходів, так і для повсякденного носіння. Спідниці з орнаментом підкреслять фігуру та додадуть привабливості будь-якій жінці незалежно від її віку та соціального статусу. Представлені в каталозі моделі будуть доречними в більшості життєвих ситуацій.

В нашому магазині кожен зможе купити ультрамодний та ексклюзивний одяг від українського виробника за вигідною ціною. Різноманіття фасонів, декору та візерунків будуть до вподоби навіть найвибагливішим покупцям.

Переваги нашого магазину

В нашій команді працюють кваліфіковані фахівці, які знають про український етнічний одяг все. Кожен з них робить все можливе для того, щоб процес покупки в нашому магазині був вигідним та приємним. При виникненні труднощів під час вибору або оформлення замовлень звертайтесь до наших менеджерів. Вони з радістю допоможуть вам придбати красиву річ.

До головних переваг нашої продукції відносяться:

  • висока якість;
  • самобутність та колорит;
  • лаконічність та елегантність.

Кожна представлена річ гарантовано підкреслить стиль та красу своєї власниці та буде доречною в будь-якій ситуації. Ми докладаємо всіх зусиль для того, щоб наш товар був не лише якісним, але й доступним по вартості. Також в нашому магазині представлена колекція чоловічих, жіночих та дитячих вишиванок, вишитих суконь, штанів та додаткових аксесуарів. Широкий вибір товару дозволить обрати річ, яка буде найкращим подарунком для ваших рідних.

Замовити товар в нашому магазині можна прямо на сайті за допомогою форми онлайн замовлення або в телефонному режимі. Наші менеджери оперативно приймають та обробляють заявки. Співпраця з надійними компаніями перевізниками надає можливість доставляти товар в будь-який регіон України в максимально короткий період. За детальною інформацією телефонуйте за номерами, вказаними на нашому сайті.

Ви підписані
на новини та акції!
Увага

Графік роботи магазина
«Вишиваночка» у
святкові дні:

07.03.2017
з 9-00 до 16-00;

08.03.2017 - вихідний;

З повагою,
команда м. Вышивночка

Замовити зворотній дзвінок
Залиште свій номер телефону, і наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом
Ваш запит
відправлено!
Таблиця розмірів
Дані зазаначені в сантиметрах
Дякуємо
за ваш відгук !
Реєстрація
Увійти