0 Увійти Реєстрація
Кошик
Всього:
0 грн.
Графік роботи: пн.-пт. -09:00-18:00; сб.-нд. -вихідний

Модні сукні на весну 2020

Що може бути кращим, ніж леді в сукні, особливо навесні, коли всі з нетерпінням чекають перших теплих днів, щоб показати свої нові луки. Інтернет-магазин «Вишиваночка» пропонує всім представницям прекрасної статі модні сукні 2020, які нікого не залишать байдужими. Кожна модель – це яскравість барв в тандемі з ніжністю образів. 

Актуальні тренди 2020 року

Весна – це найкращий час для перетворень. З метою постати в новому образі жінки йдуть на різні експерименти. Асортимент весняних суконь досить різноманітний, тому перед модницями в цьому сезоні стане досить нелегкий вибір. Але це дозволить кожній леді створити декілька образів в різних стилях. Досить часто будуть зустрічатись як дуже яскраві, так і досить ніжні варіанти. Найголовнішими відмінностями весняних суконь 2020 року будуть:

  • незвичайний крій;
  • легкість матеріалів;
  • оригінальні кольорові рішення.

Головним трендом в цьому році буде асиметричність, причому в самих різних проявах. Таке рішення зробить образ більш нетривіальним. Весняні вбрання будуть мати дуже багато цікавих варіантів для будь-яких випадків. Навіть найпростіші моделі зможуть приємно вас здивувати.  

Для повсякденних виходів найкращим варіантом будуть вбрання з дрібними квітками та гілочками. Вечірні сукні передбачають наявність великих квіток. Для ділових образів дизайнери пропонують моделі з нескладними принтами в стилі геометрії.  

Рання весна не завжди дуже тепла, тому можна сміливо поповнити свій гардероб трикотажним виробом. Моделі з високою горловиною та сукня-светр будуть найкращим рішенням для прохолодної погоди. Одним із фаворитних принтів цього сезону буде горох. Дрібний червоний чи білий горошок стане родзинкою модного лука.  

Модні сукні на весну 2020 - інтернет-магазин Вишиваночка

Глибокі вирізи, тонкі та прозорі матеріали – такі особливості зроблять будь-який образ відвертим та неповторним. Квіти та акуратні рюші водночас наддадуть романтичності та витонченості.  В перелік інших актуальних трендів входять:

  • шкіряні вбрання. Подібні вироби порадують кожну модницю своєю різноманітністю. Чого лише вартує асиметричне міні з драпіруванням чи об’ємний верх зі спідницею в складку;
  • атлас і шовк. Делікатне мерехтіння цих матеріалів надає вбранням особливої ніжності та аристократичності. На модних подіумах часто почали з’являтись моделі зі струмуючих матеріалів з перламутровим блиском;
  • в’язані сукні. Кроше, сітка, мереживо – це ідеальне рішення для створення романтичного лука. Особливо гарно подібні вироби будуть виглядати в тандемі з високими чоботами;
  • об’ємний рукав. Рукава «ліхтарики» будуть головним актуальним трендом у своєму роді. Моделі з пишними рукавами часто можна зустріти в колекціях  Valentino та Nina Ricci.

Особливої уваги заслуговують сукні з вишивкою. Такі вироби користуються у представниць прекрасної статі особливою популярністю. Вишиті вбрання не просто зроблять образ індивідуальним, але і стануть втіленням вашої любові до батьківщини.

Де купити плаття на весну 2020 за доступною ціною?

Бажаєте скоріше одягти щось легке та яскраве? Інтернет-магазин «Вишиваночка» з легкістю втілить це бажання в реальність.  Ми пропонуємо моделі, які повністю розкриють жіночу красу і дозволять створити неповторний лук. В нашому асортименті є сукні з вишитими принтами, які стануть вашою візитною карткою. Якщо у вас виникнуть складності з підбором вбрання, наші менеджери з радістю допоможуть розв'язувати дане питання. Вони завжди готові надати професійну консультацію і відповісти на будь-яке запитання. Зробити замовлення ви можете в онлайн або телефонному режимі. Доставлення товару здійснюється на протязі трьох робочих днів. 

Ви підписані
на новини та акції!
Увага

Графік роботи магазина
«Вишиваночка» у
святкові дні:

07.03.2017
з 9-00 до 16-00;

08.03.2017 - вихідний;

З повагою,
команда м. Вышивночка

Замовити зворотній дзвінок
Залиште свій номер телефону, і наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом
Ваш запит
відправлено!
Таблиця розмірів
Дані зазаначені в сантиметрах
Дякуємо
за ваш відгук !
Реєстрація
Увійти