0 Увійти Реєстрація
Кошик
Всього:
0 грн.
Графік роботи: пн.-пт. -09:00-18:00; сб.-нд. -вихідний

Купити вишиванку в Запоріжжі

Можливість купити вишиванку в Запоріжжі дозволить вам підкреслити особисте ставлення до культури та традицій власного народу.

Кожна сучасна жінка прагне мати у власному гардеробі якісний та стильний вишитий одяг, який може підкреслити вишуканий смак його власниці.

Сторінки історії

А чи замислювались ви, що вишиванки в Запоріжжі та інших частинах нашої країни з давнини виконували не лише функцію одягу, а й мали надзвичайно сильний сакральний зміст, кожен зображений символ наділявся певним значенням.

Традиційними українськими захисними символами були:

  • рослинні орнаменти;
  • зображення тварин;
  • геометричні фігури.

Сьогодні ви можете обрати виріб, який найбільше припаде до душі. Сучасними майстринями використовуються різні техніки роботи: машинна та ручна вишивка. В залежності від того, яким чином буде виконана ваша сорочка, буде формуватись її ціна. Зазвичай вироби, виконані власноруч коштують в рази більше, ніж ті, що оздоблені механічним шляхом.

Купити вишиванку в Запоріжжі – фото інтернет-магазин Вишиваночка

Де придбати якісну річ?

На сторінках інтернет-магазину «Вишиваночка» ви знайдете якісні зразки вишитого одягу. Ми можемо запропонувати вашій увазі оригінальні, красиві та зручні речі для всієї родини:

  • сукні;
  • сорочки;
  • туніки;
  • футболки та ін.

Для діточок у нас знайдуться традиційні костюми, хлопцям із шароварами, дівчатам з плахтою та більш сучасні вбрання.

Ми впевнені, що вартість виробів зможе вас приємно здивувати. Широкий асортимент позицій на будь-який смак задовольнить будь-які потреби. У нас ви зможете придбати деякі вироби досить дешево та дорожчі варіанти, якщо вас цікавлять, виключно, зразки ручної роботи. Наша компанія має власне виробництво, таким чином, ми можемо запропонувати цікаві вироби на будь-який бюджет.

Замовити позицію, яка вас найбільше зацікавила можна на нашому сайті. Кожен товар на своїй сторінці містить достатню інформацію та чіткі фото, що допоможуть вам прийняти правильне рішення щодо обрання певного фасону.

Різноманіття модельного ряду та кольорової гами не залишать байдужими власників найвибагливішого смаку. Ви зможете зупинити свій вибір на відтінку, який найбільше вам пасуватиме.

Доставка ваших замовлень виконується у будь-які куточки України за допомогою послуг транспортних компаній. Ми постійно розширюємо власний асортимент та робимо все можливе, щоб задовольнити ваші потреби у першокласних товарах.  

Бажаємо вам вдалих покупок та гарного настрою!

Ви підписані
на новини та акції!
Увага

Графік роботи магазина
«Вишиваночка» у
святкові дні:

07.03.2017
з 9-00 до 16-00;

08.03.2017 - вихідний;

З повагою,
команда м. Вышивночка

Замовити зворотній дзвінок
Залиште свій номер телефону, і наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом
Ваш запит
відправлено!
Таблиця розмірів
Дані зазаначені в сантиметрах
Дякуємо
за ваш відгук !
Реєстрація
Увійти