0 Увійти Реєстрація
Кошик
Всього:
0 грн.
Графік роботи: пн.-пт. -09:00-18:00; сб.-нд. -вихідний

Купити чоловічу вишиванку оптом від виробника

Купити чоловічу вишиванку оптом від виробника - vishivano4ka.com.uaСьогодні купити чоловічу вишиванку оптом від виробника дуже зручно в інтернет-магазині «Вишиваночка». Цей одяг вдало підкреслить ваш неповторний стиль та нагадає усім, що ви в тренді. Сучасні сорочки, вишиті традиційними українськими орнаментами трохи відрізняються від стародавніх зразків, але їх значення не змінилося.

Стародавній одяг для чоловіків на новий лад

Вишиванкою називають вишиту сорочку, яка здавна вважається традиційним слов’янським нарядом, яких походить від скіфів. В стародавній історії слов’ян поділяли на групи, які мали свої особливості в одязі:

  • Крій;
  • Візерунки, орнаменти;
  • Манеру носіння речей.

В 19-му столітті наші предки створили неймовірну кількість варіантів вишивки, але, в кожному з них проглядаються місцеві особливості. Скрізь усе розмаїття візерунків можна виділити три основні групи – рослинні мотиви, тварини і геометричні орнаменти. Самими старим й, водночас, простим є орнамент з геометричними формами, який об’єднує різні квадрати, ромби, кола, хрести та інше.

Минав час, предмети одягу почали розшивати цілими сюжетами, які несли в собі релігійні та міфологічні мотиви. Їм на зміну прийшли рослинні та тваринні відображення. Вишивкою почали декорувати не тільки сорочки, плаття, а й аксесуари, головні убори, верхній одяг. Для гарної вишивки використовували нитки з бавовни, шовку, льону та бісеру (для святкових образів), монет і бляшок.

Сучасні модельєри провели дизайнерський ребрендінг традиційних вишиванок. Вони стилізували схеми стародавніх орнаментів, деякі навіть мінімізували. Лляні сорочки для чоловіків з декором, який зроблено за допомогою спеціальної техніки акриловими, бавовняними нитками коштують на порядок дешевше, ніж наші авторські роботи, які виробляються з душею і тендітними руками. Саме тому, чоловічі вишиванки в нашому інтернет-магазині так пасують сильній половині українського народу в будь-якому році.

Особливості догляду за виробами з ручним декором

Якщо ви вирішили подарувати батькові, брату, чоловіку або сину сучасну сорочку з ручною вишивкою-оберігом, то повинні знати як правильно доглядати за таким вбранням:

  1. Прати можна виключно вручну, вода повинна бути тепла. Ні в якому разі не додавайте відбілювачі, не кип’ятіть та не викручуйте предмет гардеробу. Варто в воду додати невелику кількість звичайної солі;
  2. Якщо на одязі є плями, то їв треба виводити окремо спеціальними засобами, проте ніколи не наносіть їх на вишиту частину;
  3. Сушити такі речі треба на столі, чи іншій рівні поверхні. За необхідністю сорочку прасують з виворітного боку через марлю.

Ці правила допоможуть вам зберегти початковий вигляд речей і будуть захищати їх власника від зла.

Чому саме «Вишиваночку» обирають сотні українців?

У нашому віртуальному каталозі ви зможете обрати й купити вишиті речі, в яких поєднуються мотиви стародавніх традицій нашого народу з сучасними тенденціями моди. Ми раді вам запропонувати:

  1. Варіанти сорочок з комірцем-стійкою і відкладними комірами, які вдало прикрашені етно-орнаментами;
  2. Високоякісні тканини, які ми використовуємо в процесі виробництва (льон, сорочкові полотна, бавовна, шовк) відрізняються неймовірною практичністю і довговічністю;
  3. Багатий вибір моделей будь-яких розмірів задовольнить смак кожного покупця;
  4. Привабливі ціни та умови співпраці з оптовими клієнтами.

Все це й ще більше ви зможете отримати, розпочавши співпрацю з нами. Наші співробітники виконують особливі замовлення в найкоротші строки, що дозволяє вам економити купу часу. Зателефонуйте нам просто зараз!

Ви підписані
на новини та акції!
Увага

Графік роботи магазина
«Вишиваночка» у
святкові дні:

07.03.2017
з 9-00 до 16-00;

08.03.2017 - вихідний;

З повагою,
команда м. Вышивночка

Замовити зворотній дзвінок
Залиште свій номер телефону, і наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом
Ваш запит
відправлено!
Таблиця розмірів
Дані зазаначені в сантиметрах
Дякуємо
за ваш відгук !
Реєстрація
Увійти