0 Увійти Реєстрація
Кошик
Всього:
0 грн.
Графік роботи: пн.-пт. -09:00-18:00; сб.-нд. -вихідний

Вишиванки в Броварах від виробника

Інтернет-магазин «Вишиваночка» пропонує придбати вишиванки в Броварах за вигідною ціною. Наш асортимент налічує десятки стильних моделей для всієї родини. Наші вироби будуть кращим проявом патріотизму та просто головною родзинкою вашого образу.

Ексклюзивні вироби за доступними цінами

Вишиті сорочки знову в моді. І це не може не радувати. Адже на фоні останніх подій дуже приємно спостерігати за єдністю українського народу та незламністю його духу. Етнічний одяг — це найкращий прояв любові до рідної батьківщини.

У давнину сорочка з вишивкою була для народу не просто одягом. Вироби мали особливий сакральний зміст і були справжнім оберегом для кожного. Точний час започаткування цього унікального ремесла невідомий. Але це було досить давно, тому приємно усвідомлювати, що українці донині пам’ятають про традиції предків і намагаються їх підтримувати. Кожен візерунок та орнамент не просто прикрашають вбрання, але і виступають у ролі різних символів.

Вишиванки в Броварах в інтернет-магазині Вишиваночка

Сучасні вишиванки продовжують творити історію, як вітчизняної, так і світової моди. Вишивка сьогодні отримує друге життя, сорочки гарно комбінуються з будь-якими іншими предметами гардеробу. Речі в етностилі — це творча свобода та індивідуальність.

У нашому магазині вас завжди чекає:

  • широкий товарний асортимент;
  • висока якість виробів;
  • індивідуальний підхід;
  • швидка доставка.

В асортименті є моделі ручної та машинної вишивки. В разі виникнення  труднощів із вибором, наші менеджери завжди готові прийти на допомогу. Ви завжди можете розраховувати на професійну консультацію та детальні відповіді на всі запитання.

Сьогодні вишиті сорочки знаходяться у великій пошані в українців. Тому вироби будуть найкращим подарунком на будь-яке свято. Такі речі дійсно заслуговують займати особливе місце в гардеробі кожної людини. Вишиті із якісних матеріалів вироби подарують зручність і комфорт та дадуть можливість вам яскраво виглядати повсякчас.

Купити вишиванку в Броварах можна в будь-який часі в будь-якому місці. Для оформлення замовлення вам потрібен лише будь-який гаджет із підключенням до інтернету. Замовлення на сайті приймаються цілодобово. Доставка товарів здійснюється надійними кур’єрськими службами протягом 1–3 робочих днів.

Якщо у вас залишилися питання щодо асортименту чи умов співпраці, сміливо звертайтеся до наших менеджерів. Чекаємо на ваші замовлення!

Ви підписані
на новини та акції!
Увага

Графік роботи магазина
«Вишиваночка» у
святкові дні:

07.03.2017
з 9-00 до 16-00;

08.03.2017 - вихідний;

З повагою,
команда м. Вышивночка

Замовити зворотній дзвінок
Залиште свій номер телефону, і наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом
Ваш запит
відправлено!
Таблиця розмірів
Дані зазаначені в сантиметрах
Дякуємо
за ваш відгук !
Реєстрація
Увійти