0 Увійти Реєстрація
Кошик
Всього:
0 грн.
Графік роботи: пн.-пт. -09:00-18:00; сб.-нд. -вихідний

Вишиванки для школярів за доступними цінами

Потрібні вишиванки для школярів? Інтернет-магазин «Вишиваночка» пропонує безліч якісних і оригінальних виробів, які дозволять не просто створити яскравий образ на шкільне свято, але і прищеплять дух патріотизму дитині в ранньому віці.

Недорогі та стильні дитячі вишиванки в асортименті

З давніх часів вишиванка була предметом національного одягу. Наші пращури одягали спеціальні вироби на свята, деякі речі призначалися для щоденного використання. Український народ згадав про давні традиції предків і на сьогодні дуже легко придбати вишиті сорочки для всієї родини.

Дівочі вишиванки для школярів - в інтернет-магазині Вишиваночка

Сучасна вишиванка — це стильно, модно і трендово. Сьогодні майже в кожній родині змалечку плекається любов до всього українського. Сорочка з вишивкою — це яскрава річ, що найкраще ілюструє справжню духовну цінність та єдність народу.

Весь сучасний світ вже оцінив українську вишиванку. Адже вона дійсно стильна, яскрава, красива, витончена й може служити, як деталлю святкового костюма, так і предметом одягу для повсякденного носіння. Зараз молоде покоління із задоволенням носить національний одяг.

Інтернет-магазин «Вишиваночка» пропонує високоякісні моделі з різноманітними орнаментами, що дає змогу обрати варіант до смаку батьків та їх дітей. Будь-який школяр із задоволенням одягне таку сорочку на перше вересня або на будь-яке інше шкільне свято. Пропоновані нами вироби виглядають дуже ошатно, урочисто та патріотично.

У каталозі представлені моделі на будь-який вік. Всі вони виконані з якісних матеріалів і не сковують рухів. Ціни вбрання приємно здивують кожного. Ми пропонуємо оптимальне співвідношення якості та ціни.

Хлопчачі вишиванки для школярів - інтернет-магазин Вишиваночка

Обираючи вироби для свого школяра в нас, ви зіштовхнетесь із великим асортиментом, але наші консультанти з радістю допоможуть обрати найкращий варіант. Наші вишиванки — це не просто етнічний одяг, але і справжній оберег. В асортименті постійно з’являються нові моделі, тому від нас ніхто не піде без стильної та якісної речі. Над створенням кожного виробу працюють досвідчені майстри, які вкладають у своє вбрання частинку своєї душі. Тому наші вишиванки це не лише вираження патріотизму, але і прояв батьківської любові.

Придбати сорочки з вишивкою ви можете,  як на сайті, так і телефоном. Ми завжди раді кожному покупцеві та робимо все можливе для того, щоби задовольнити його потреби. Доставка товарів здійснюється по всій території України в максимально короткий період.

Ви підписані
на новини та акції!
Увага

Графік роботи магазина
«Вишиваночка» у
святкові дні:

07.03.2017
з 9-00 до 16-00;

08.03.2017 - вихідний;

З повагою,
команда м. Вышивночка

Замовити зворотній дзвінок
Залиште свій номер телефону, і наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом
Ваш запит
відправлено!
Таблиця розмірів
Дані зазаначені в сантиметрах
Дякуємо
за ваш відгук !
Реєстрація
Увійти