0 Увійти Реєстрація
Кошик
Всього:
0 грн.
Графік роботи: пн.-пт. -09:00-18:00; сб.-нд. -вихідний

Купити вишиванку у Харкові

Можливість купити вишиванку у Харкові допоможе вам підкреслити патріотичні настрої. У гардеробі кожного українця має бути стильне та якісне національне вбрання, яке залишається актуальним впродовж багатьох століть.

Традиційні орнаменти та їх значення

Вишите плаття або сорочка з давніх часів наділялися особливим сакральним змістом та слугувало оберегом. Символи на одязі мали велику силу та захищали людей у різних життєвих ситуаціях.

Досить цікавим фактом є те, що кожен регіон нашої країни відрізнявся один від одного за технікою та різноманітними зображеннями, які наносились майстринями на полотно. Вишиванки в Харкові мали свої особливі та неповторні візерунки. Серед них часто зустрічались:

  • дерево життя;
  • зигзаги (меандри);
  • квітчасті мотиви із зображенням бутонів цвітом донизу.

Характерною рисою є переважання чорно-червоної гамми. В процесі роботи використовувались грубі нитки, які надавали малюнку об’ємного вигляду. Саме рельєфність вишивки є родзинкою регіону.  

Купити вишиванку у Харкові — фото інтернет-магазин Вишиваночка.ua

Як обрати сучасний зразок вишиванки?

Сьогодні ринок насичений пропозиціями виробників. Представниці слабкої статі з особливою ретельністю ставляться до створення власного образу. Жіночий одяг в етнічному стилі це чудова можливість привернути до себе увагу. Якщо ви бажаєте стати власницею зручного та оригінального вбрання, зверніть увагу на такі вироби:

  • сукні;
  • туніки;
  • блузи;
  • спідниці.

Такі речі можна вдягти не лише з нагоди свята або на урочистий захід, вони будуть доречними для повсякденного використання. Наприклад, ультрамодні футболки із вишивкою чудово пасуватимуть до джинсів.

Сучасне виробництво пропонує зразки ручної роботи або вишиті на професійному обладнанні. В залежності від способу виготовлення моделі формується її вартість, праця майстринь звичайно виглядає більш оригінально, але й коштує такий виріб значно дорожче. Що оберете ви залежить від ваших уподобань та фінансових можливостей. Різноманіття фасонів та кольорової гами дозволяє зупинитися на позиції, яка найбільше припаде вам до душі та зможе підкреслити привабливі особливості фігури.  

Якщо ви бажаєте стати власником вишуканої речі, зверніть увагу на широкий асортимент, який представлено у віртуальному каталозі інтернет-магазину «Вишиваночка». У нас ви можете підібрати якісні товари для всієї родини, недорогий чоловічий одяг. Для самих маленьких знайдуться традиційні дитячі сорочки, цікаві джемпери для хлопців, плаття та спіднички для дівчат. Наша колекція постійно поповнюється цікавими варіантами, тож слідкуйте за оновленнями. Зверніть увагу на надзвичайні родинні комплекти, які виконані у єдиному стилі.

Ми впевнені, що з нашого асортименту ви зможете виділити модель, яка буде надзвичайно пасувати вам та надасть неперевершений вигляд. Пропонуємо покупцям гарні зразки різних кольорі та фасонів, від класичних до більш сучасних. Впевнені, що ви зможете знайти чудову річ, яка задовольнить ваші уподобання.

Ціни зможуть вас приємно вразити, оскільки значна частина колекції з нашого каталогу пошита на власному виробництві. Таким чином, ми маємо можливість запропонувати клієнтам, придбати омріяну обнову без значних витрат.

Замовити бажану річ не важко через зручний та зрозумілий сайт. Підібрати необхідний розмір можна орієнтуючись на відповідну таблицю. Якщо у вас виникають будь-які питання стосовно умов співпраці, звертайтесь за консультацією до наших співробітників. Вони завжди привітні та з радістю допоможуть у розв’язанні будь-якої проблеми. Сподіваємось побачити вас серед наших постійних покупців та щиро бажаємо вдалого шопінгу!

Ви підписані
на новини та акції!
Увага

Графік роботи магазина
«Вишиваночка» у
святкові дні:

07.03.2017
з 9-00 до 16-00;

08.03.2017 - вихідний;

З повагою,
команда м. Вышивночка

Замовити зворотній дзвінок
Залиште свій номер телефону, і наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом
Ваш запит
відправлено!
Таблиця розмірів
Дані зазаначені в сантиметрах
Дякуємо
за ваш відгук !
Реєстрація
Увійти